školský rok 2012/2013

  • 2012/2013
Karneval na snehu január 2013

Netradičný karneval na snehu bol opäť príjemnou aktivitou, ktorú ste mohli prežiť s vašimi deťmi. Na čerstvom vzduchu im určite lepšie chutili aj fašiangové šišky.

Vianoce 2012

Takto sme si zdobili škôlku,piekli medovníčky, tešili sa na stretnutie s Mikulášom. Čaro Vianoc a prípravy spojené s nakrajšími sviatkami v roku sú pre vaše deti,ale aj nás dospelých pohladením pre dušu.

Vianočný koncert SZUŠ DOTYK

Predvianočný čas nám spríjemnili deti a učitelia SZUŠ DOTYK,medzi ktorými vystupovali aj deti z II.triedy - púpavy pod vedením pani učiteľky tanečného odboru, medzi výtvarnými prácami boli aj práce našich detí , ktoré vytvorili pod vedením pani učiteľky výtvarného odboru. Ďakujeme rodičom,ktorí si našli čas a deťom a učiteľom SZUŠ za príjemný kultúrny zážitok.

Zdravé zúbky

Medzi deti do MŠ prišla teta sestrička, ktorá pracuje u uja zubára a spolu s deťmi si predviedli ako sa správne starať o zúbky. Ďakujeme

HALLOWEEN PARTY III. trieda -tulipány

III.trieda si jesenné dni spríjemnila tancom a maskami. Samozrejme nechýbalo občerstvenie.

Naši plavci február 2013

Prvé fotky z plavárne, kde aj malé deti dokázali, že sa s vodou kamarátia.

Všeličo z  MŠ 2012-2013

Tu môžete vidieť vaše detičky ako trávia čas u nás v MŠ. Fotky budeme priebežne dopľňať.

Výchovný koncert 2012 - súbor Liptov

Všetky triedy MŠ sme sa vybrali na vystúpenie súboru Liptov v KD Ružombberku.Veľmi sme sa s deťmi tešili z príjemného kultúrneho zážitku, ale radosť nám urobila aj naša p. uč. Majka Dobijová, ktorá účinkovala v súbore Liptov v krásnom ľudovom kroji. Deti sa na ňu nevedeli vynadívať.

Deň zdravej výživy a tvorivé jesenné dielne

V tento deň sme si spolu s vami, milí rodičia, pripomenuli ako chutia zdravé nátierky a šaláty, ktoré vaše deti ochutnávajú v MŠ. Deti sa veľmi tešili aj na súťaž , kde mohli spolu s vami vytvoriť krásneho , jedinečného šarkana, pretože ste ich robili s láskou a radosťou. Bolo úžasné sa na vás a vaše deti sa pozerať.