školský rok 2010/2011

Otvorenie ihriska

september 2010 - brigáda rodičov

Ďakujeme

Plavecký výcvik  2010/2011

Ďakujeme plavčíkom Maťovi a Peťovi, bolo nám s nimi skvele. Aj skoky do bazéna nám išli oveľa ľahšie!!!!!!

Krúžok: V krajine slov a hlások

Naši predškoláci sa vždy vo štvrtok tešia na svoje prvé šlabikáre. Ide im to veľmi dobre a dúfame, že im to , čo sa tu naučia uľahčí vstup do ZŠ.

Deň otvorených dverí v MŠ 2010/2011

2.3.2011 sme mali počas Dňa otvorených dverí v našej materskej škole vzácnu návštevu. Prišli k nám detičky, plné očakávaní, aj so svojimi mamičkami. Pozorovali svojich budúcich kamarátov . Aj budúci škôlkári nám ukázali akí sú šikovní a vymaľovali nádherné slniečka. Veľmi nás tešilo, že sa im u nás páčilo. Ahojte kamaráti v septembri!!!

Divadlo O HLÚPOM JANOVI 1.3.2011

V Ludrovej sme sledovali rozprávku so zaujatím.Bolo to super a užili sme si veľa zábavy.

Trieda púpav a tulipánov v knižnici v Ružomberku

V marci sme si hovorili o tom, ako je kniha našim dobrým kamarátom. Navštívili sme Mestskú knižnicu v Ružomberku a dozvedeli sme sa o knihách a rozprávočkách oveľa viac. Čakanie na autobus sme si spríjemnili v čokoládovni. Dali sme si horúcu čokoládu-mňam!!!

Všeličo z našej MŠ

Ahoj ocko,mamička chceme Vám ukázať trochu z toho, čo už vieme. Môžete si pozrieť našu MŠ a svoje detičky, ktoré tu každý deň majú plné ruky práce, veľa hier a zábavy.

Vynášanie Moreny a vítanie Jari 2011

31.3. 2011 sme sa rozlúčili s Morenou, ktorú sme si zhotovili v MŠ. Takto sme zavŕšili týždeň ľudových tradícií a zvykov. Všetci sa už tešíme na novú Jar. Bolo nám veľmi veselo, lebo sme si spievali aj ľudové pesničky a na lúke sma sa zahrali ľudové hry. Super deň!!!!!

Veľkonočné tradície v Liptovskom múzeu 2011

Aj tento školský rok sme navštívili Liptovské múzeum v Ružomberku, ale všetci sme sa tešili, že s nami išli aj naše tulipány. Takto sme mohli obidve triedy vnímať atmosféru blížiacej sa Veľkej noci. Cestou naspäť sme si užili aj hojdačky na detskom ihrisku v Ružomberku.

Deň matiek 2011

Vaše deti sa veľmi tešia na všetky vystúpenia, ale pre Vás milé mamičky sa pripravovali z čistého srdiečka. Môžete si pozrieť ako starostlivo a so záujmom vyrábali darčeky. Dúfame, že Vám tie milé básničky a pesničky urobili radosť.

HABAKUKY 2011

Super deň!!! Slniečko sa na nás celý deň usmievalo a my sme si mohli užívať čarovný svet rozprávok. V čarokrásnej prírode Vašim deťom žiarili očká šťastím a úsmev na tváričkách nás presvedčil o tom, že sa výlet vydaril.

Stretnutie s policajtmi - máj 2011

Opäť krásny slnečný deň, ktorý bol plný úžasných zážitkov. Snažili sme sa priblížiť deťom prácu policajtov . Kto im môže lepšie o ich práci porozprávať ??? No predsa tety policajtky a ujovia policajti. Ďakujeme za príjemné stretnutie!!!!

MDD-2011,INDIÁNSKY DEŇ

Sviatok detí sme oslávili ako indiáni. Vaše deti boli plné očakávaní a radosti. Chceme sa poďakovať aj pani učiteľkám a p. učiteľovi zo SZUŠ DOTYK z Ružomberka, ktorí nám pomohli pripraviť deň plný hier a zábavy.

ROZLÚČKOVÁ SLÁVNOSŤ

Slniečko určite vedelo ako sa na tento DEŇ deti tešili a tak sa na nás veselo usmievalo!!!!Prípravy začali fúkaním balónov. A mohla sa tá úžasná sláva začať. Privítali sme dievčatá zo ZŠ z Ludrovej, ktoré nám svojim nádherným programom aj s p.riaditeľkou a p.učiteľkami spríjemnili našu slávnosť. Potom sa predstavili naše deti z triedy púpav a ostatné deti ich s úsmevom povzbudzovali.Ďakujeme rodičom za akúkoľvek pomoc , ktorou prispeli a spoločne sme deťom pripravili pekný deň!!! Bodkou za slávnosťou bola noc predškolákov v MŠ, ktorú hrdinsky všetci zvládli!!!!

Výlet do LM

Trieda\" PÚPAVY\" s p. učiteľkami sa vybrali posledný deň v šk.roku 2010-2011 do Liptovského Mikuláša a bolo nám super!!!